Shop policies

1. Jeg tatoverer kun 18+ og ingen som er påvirket af alkohol eller lign. 
2. Min mindstepris er 600 og indebefatter fuldt sterilt setup med engangsudstyr samt tilbud om touch up indenfor det første år. 
3. Jeg bruger ikke depositum ved booking men forventer at afbud sker i så god tid som muligt. 
4. touch ups på tatoveringer lavet af mig er som nævnt gratis indenfor det første år - bemærk at tilføjelser/udvidelser ikke er indbefattet i et touch up.

5. Du er velkommen til at medbringe 1 ekstra gæst til din aftale - dette skyldes at butikken er en arbejdsplads hvor der skal kunne arbejdes i ro og fokuseret dialog med kunden. 
6. tatovering er på EGET ANSVAR - som tatovør udfører jeg mit arbejde efter bedste evne og rådgiver efterfølgende bedst muligt om efterbehandling. Det er dit ansvar efterfølgende at tage dig af din nye tatovering. 
Tatovering er blæk der skubbes ind i huden og dette kan til tider være uforudsigeligt afhængig af hudtype og placering. Som tatovør kan jeg ikke stilles til ansvar for helingen af tatoveringen eller eventuelle ujævnheder der måtte forekomme i streger mm.

7. jeg forbeholder mig retten til at afvise kunder uden grund.
8. Jeg tager ikke imod walk ins men kun efter aftale. 
9. Det forventes at kunden oplyser mig om eventuelle sygdomme eller forhold der kunne være relevante for tatoveringen. Fx. HIV, indtagelse af blodfortyndende medicin, herpetitis,  tendens til at besvime etc. 
10. 

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.